Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine asker geldiğini görmek

Rüyada evine asker geldiğini görmek

Rüyada evine asker geldiğini görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, ters giden durumların düzeleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evine asker geldiğini gördüyseniz:

  • Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada evine asker geldiğini görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işinde itibar edineceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada askerden geldiğini görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerdeki birinin geldiğini görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments