Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hayırlı kapılar açılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, onlara değer vereceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun hacdan geldiğini görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun geldiğini görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerden izine gelmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine inanılır.

Rüyada birinin askerden geldiğini görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments