Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, belalara denk gelmeyeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerden erken gelmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerden gelmek para sıkıntısı çekeceğine, istediği makama geleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına alamet eder.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, güzel huylarının değişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments