Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalettir.

Rüyada askerde olan birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmelisiniz.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek hayatın yoluna gireceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek iyi şeyler yaşayacağına, parasının ve malının çoğalacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Rüyada askerden izne gelmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada askere gidip gelmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalettir.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada askerdeki birinin geldiğini görmek huzurun kaçacağına, gelirinin sürekli olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına alamet eder.

Rüyada askerden geldiğini görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments