Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden izne gelmek

Rüyada askerden izne gelmek

Rüyada askerden izne gelmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, varlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada askerden izne gelmek gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Rüyada askerden izne gelmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, mevkie edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerin izne geldiğini görmek gayrimenkul işine girileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet etmektedir.

Rüyada izne gelen asker görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük borçların altında ezileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada akrabanın askerden geldiğini görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerden izine gelmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, duygularının karşılık göreceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments