Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden izne geldiğini görmek

Rüyada askerden izne geldiğini görmek

Rüyada askerden izne geldiğini görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, iyi hissedileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, kasasının daha çok para dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerden izne geldiğini gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek mallarının eksileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına rivayet eder.

Rüyada askerden izne gelmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada askerin izne geldiğini görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada izne gelen asker görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek çevrenizden takdir görmeye, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada evine asker geldiğini görmek kazancınızın artacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin askerden geldiğini görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments