Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayallerin yarıda kalacağına, işiyle nam salacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Rüyada askerlik kağıdının geldiğini görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada haciz kağıdı geldiğini görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek hayallerini gerçekleştireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gidip gelmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada evine asker geldiğini görmek kafasının rahat edeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments