Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için ürettiğiniz çözümler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek hırpalanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalettir.

Rüyada evine asker geldiğini görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada askerde olan birinin geldiğini görmek kendini çok iyi hissedeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerden izine gelmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek deneyim kazanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada asker olan birinin geldiğini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments