Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzey yönünü görmek

Rüyada kuzey yönünü görmek

Rüyada kuzey yönünü görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kuzey yönünü gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Rüyada kuzey yönünü görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine delalettir.

Rüyada kuzey görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada kuzey yıldızı görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kuzey kutbunu görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada kuzeye gitmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments