Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzey yıldızı görmek

Rüyada kuzey yıldızı görmek

Rüyada kuzey yıldızı görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, mutsuz ve hasta olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kazanç elde edeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, mal ve para biriktireceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuzey yıldızı gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Rüyada kuzey yıldızı görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kuzey kutbunu görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek kulluk derecesinin artmasına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek yolunda giden hayatın bozulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, toplum içindeki değerinin artacağına delalettir.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzeye gitmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada kuzey yönünü görmek mekân değiştireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, tecrübe sahibi olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments