Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, güç ve para kaybedeceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, enerjisini toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzey yıldızı görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işarettir.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek çocuk sahibi olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, önünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada kuzey yönünü görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments