Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulur.

Rüyada kuzey yıldızı görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada kuzey görmek iş sahibi olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayırlı bir terfi alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments