Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzey kutbunu görmek

Rüyada kuzey kutbunu görmek

Rüyada kuzey kutbunu görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kuzey kutbunu gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Rüyada kuzey kutbunu görmek çok başarılı işlere imza atacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, en yukarılara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kuzey görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzey yıldızı görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kuzeye gitmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada kuzey yönünü görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments