Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzey ışıklarını görmek

Rüyada kuzey ışıklarını görmek

Rüyada kuzey ışıklarını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzey ışıklarını gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada kuzeye gitmek çok hayırlı şeylere, endişelerin son bulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzey kutbunu görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada kuzey yıldızı görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet eder.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuzey görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kimseye minnet etmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments