Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzey görmek

Rüyada kuzey görmek

Rüyada kuzey görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aile içinde saadetinin artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kuzey gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet eder.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzey görmek yokluğun biteceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Rüyada kuzeye gitmek bir uzmana başvurulacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments