Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzeye gitmek

Rüyada kuzeye gitmek

Rüyada kuzeye gitmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yardım edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzeye gitmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Rüyada kuzeye gitmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kuzey görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuzey kutbunu görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments