Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzey rüzgarı görmek

Rüyada kuzey rüzgarı görmek

Rüyada kuzey rüzgarı görmek ancak yılmayacağına, masa başı bir işe girileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzey rüzgarı gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzey görmek zamanının boşa gideceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, layık olduklarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kuzeye gitmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada kuzey yönünü görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments