Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzey kutbuna gitmek

Rüyada kuzey kutbuna gitmek

Rüyada kuzey kutbuna gitmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek gördüyseniz:

  • Daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuzey kutbunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalettir.

Rüyada kuzeye gitmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzey görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, canının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzey yönünü görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, yeni duygular tadacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments