Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ödeme güçlü çekeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kuzeye dönüp namaz kılmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, rahat nedir öğreneceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yanlış bir karar verileceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada güneşin kuzeyden doğduğunu görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzey görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine alamet eder.

Rüyada kuzey kutbunu görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çocuklarının fazla olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işarettir.

Rüyada kuzey ışıklarını görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments