Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu kazıp su bulmak

Rüyada kuyu kazıp su bulmak

Rüyada kuyu kazıp su bulmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu plan veya projeleriniz olabilir.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, bol bol moral depolanacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeri kazıp para bulmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada toprak kazıp para bulmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına inanılır.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına alamet eder.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işarettir.

Rüyada su kuyusu bulmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments