Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu suyu içmek

Rüyada kuyu suyu içmek

Rüyada kuyu suyu içmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuyu suyu içmek gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada kuyu suyu içmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya su dökmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada büyük su kuyusu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada su kuyusunda yüzmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada boş su kuyusu görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulur.

Rüyada kuyu suyu görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments