Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, umutlarının söneceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada kazıp çıkarmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kötü sözler duylacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kazın saldırdığını görmek istediği gibi hareket edeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yaban kazı yakalamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments