Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek elinin bolluğa kavuşacağına, daha iyi anlaşır olacağına, işlerin düzene gireceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, hayatının kolaylaşacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalettir.

Rüyada oğlunun kuyuya düştüğünü görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek umutlarının biteceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments