Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, gülen yüzünün solacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, övgü dolu sözler duyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek dertlerin ve sorunların artacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına alamet eder.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek girilen yolda zarar edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, onlara hocalık edeceğine yorulur.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzurun kaçacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments