Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kuyuya düşerken görmek

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini kuyuya düşerken gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak işinden ekmeğinden olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşen birini görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek sorunların artacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun kuyuya düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulur.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, başarıyla geleceğine, işlerinin hızlanacağına işaret eder.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments