Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek yüceltileceği sözler duyacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, işinden evine gidip geleceğine, hanesine güneş doğacağına yorulur.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek sıkıntı yaşanacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments