Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya bişey atmak

Rüyada kuyuya bişey atmak

Rüyada kuyuya bişey atmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ömrünün de uzun olacağına, zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kuyuya bişey atmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Rüyada kuyuya atmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya adam atmak kötü sözler duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, haksızlıklara uğranılacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya bir şey atmak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya insan atmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, keyfin kaçacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya bişey atmak yetki ve söz sahibi olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, evlenme yolunda adım atacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kuyuya atmak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya ip atmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, o işi canlandıracağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi kuyuya atmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments