Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya adam atmak

Rüyada kuyuya adam atmak

Rüyada kuyuya adam atmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya adam atmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Rüyada kuyuya adam atmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kuyuya bir şey atmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya atmak büyük tartışmaların yapılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kuyuya atmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya taş atmak rakiplerin alt edileceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya insan atmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kuyuya atmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya ip atmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, hasta ise şifa bulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments