Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya atmak

Rüyada kuyuya atmak

Rüyada kuyuya atmak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada kuyuya atmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada birini kuyuya atmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya atmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada kuyuya ip atmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya taş atmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya bir şey atmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya insan atmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya adam atmak uykusuz geceler yaşanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sağlığının geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kuyuya atmak Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments