Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kuyuya atmak

Rüyada kediyi kuyuya atmak

Rüyada kediyi kuyuya atmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kuyuya atmak gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada kediyi kuyuya atmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya bir şey atmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya ip atmak aksiliklerin başgöstereceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya taş atmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, malların çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya bişey atmak işindeki bereketin de çoğalacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini kuyuya atmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kuyuya atmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya adam atmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments