Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kuyuya atmak

Rüyada ölüyü kuyuya atmak

Rüyada ölüyü kuyuya atmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kuyuya atmak gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Rüyada ölüyü kuyuya atmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya insan atmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada birini kuyuya atmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kuyuya atmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya bişey atmak yeni bir makama sahip olunacağına, yalan söylemeyeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya bir şey atmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi kuyuya atmak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya taş atmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments