Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya insan atmak

Rüyada kuyuya insan atmak

Rüyada kuyuya insan atmak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada kuyuya insan atmak gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada kuyuya insan atmak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya bir şey atmak ileri gideceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya ip atmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya bişey atmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kuyuya adam atmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya taş atmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kuyuya atmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, çocuklar gibi şen olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kuyuya atmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments