Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya bir şey atmak

Rüyada kuyuya bir şey atmak

Rüyada kuyuya bir şey atmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya bir şey atmak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştiremezsiniz kendinize odaklanın.

Rüyada kuyuya bir şey atmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi kuyuya atmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işarettir.

Rüyada kuyuya bişey atmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalettir.

Rüyada kuyuya taş atmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya atmak maddi olarak çok rahat olunacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya ip atmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya adam atmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüyü kuyuya atmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments