Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya ip atmak

Rüyada kuyuya ip atmak

Rüyada kuyuya ip atmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, karısının çok mutlu olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya ip atmak gördüyseniz:

  • Hedefleriniz doğrultusunda aktivitelere katılmanız ilgi alanlarınızı çeşitlendirmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada kuyuya ip atmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iple kuyuya inmek bereketli yağmurlara, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kuyuya atmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kuyuya atmak yeni mallara kavuşacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Rüyada kuyuya taş atmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, iyi günler yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kuyuya insan atmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya atmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya bişey atmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments