Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış kuyu görmek

Rüyada kazılmış kuyu görmek

Rüyada kazılmış kuyu görmek moralinin yerine geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, maddi gücünün artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yaşam standartlarının artacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kazılmış kuyu gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada kuyu kazıldığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada kazılmış kuyu görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazılmış yol görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, iyi habere, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada kazılmış temel görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada kazılmış çukur görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine işaret eder.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, onu darda bırakmayacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments