Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun içinde altın görmek

Rüyada kuyunun içinde altın görmek

Rüyada kuyunun içinde altın görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sıkıntılarının geçeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hastalanacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalettir.

Rüyada kuyunun içinde altın gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada kuyunun içinde altın görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyunun içinde görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kuyunun içinde yılan görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek gereken sabrı göstereceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyunun içinde bebek görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyunun içinde olmak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada kuyunun içinde su görmek zarar etmeyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, ayaklandıracağına işaret eder.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments