Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kuyu görmek

Rüyada kuru kuyu görmek

Rüyada kuru kuyu görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kuru kuyu gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada kuru kuyu görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak gönül hoşluğu içinde olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına inanılır.

Rüyada kuyu içine girmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu kuyu görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada temiz kuyu görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin ortasında kuyu görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tuvalet kuyusu temizlemek hem de zengin biri olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, gamsız bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments