Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, umutsuz olacağına, üzüleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, neşeli bir hayat süreceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek rahat edileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya düşen birini görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments