Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanların üstünden atlamak

Rüyada insanların üstünden atlamak

Rüyada insanların üstünden atlamak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, tamamen içine kapanacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada insanların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmayın.

Rüyada insanların üstünden atlamak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada insan üstünden atlamak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine tabir olunur.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, güzel günlerin geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, eşlerin boşanacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukur üstünden atlamak mesleğinde geri plana düşeceğine, büyük adımlar atılacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına işarettir.

Rüyada evin üstünden atlamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstünden atlamak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada duvar üstünden atlamak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments