Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın üstünden atlamak

Rüyada yılanın üstünden atlamak

Rüyada yılanın üstünden atlamak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Rüyada yılan üstünden atlamak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada yılanların üstünden atlamak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın üstünden atlamak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kapının üstünden atlamak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukur üstünden atlamak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, bol para kazanacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstünden atlamak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments