Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya atılmak

Rüyada kuyuya atılmak

Rüyada kuyuya atılmak çaresiz ve yalnız kalacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Rüyada kuyuya atılmak gördüyseniz:

  • Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir hale dönüşebilir.

Rüyada kuyuya atılmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya atıldığını görmek işlerinin ağırlaşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada hapse atıldığını görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah atıldığını görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işarettir.

Rüyada ateşe atıldığını görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret eder.

Rüyada balkondan atıldığını görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada nişanın atıldığını görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments