Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcuda olmak

Rüyada kuyumcuda olmak

Rüyada kuyumcuda olmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, hastalıkların kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kuyumcuda olmak gördüyseniz:

  • İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda çalışmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ömür boyu başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada kuyumcu görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet eder.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuya gitmek kötü ve hasta günler geçireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments