Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, bereketli yağmurlara yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada altın kuyumcu görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ve kuyumcu görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yersiz yere suçlanacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, uzun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcu vitrini görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada boş kuyumcu görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments