Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcuda işe başlamak

Rüyada kuyumcuda işe başlamak

Rüyada kuyumcuda işe başlamak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, rızkının sonsuz olacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuda çalışmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, problemlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcu görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments