Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcudan altın çalmak

Rüyada kuyumcudan altın çalmak

Rüyada kuyumcudan altın çalmak her işten alnının akıyla çıkmaya, şansının açılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada altın ve kuyumcu görmek büyük problemler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak hayatının başarılarla dolacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına yorulur.

Rüyada altın kuyumcu görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak maddi durumunun düzeleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Rüyada kuyumcuda yüzük takmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda çalışmak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments