Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcuda çalışmak

Rüyada kuyumcuda çalışmak

Rüyada kuyumcuda çalışmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda çalışmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kuyumcuda çalışmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek manevi rahatlamaya erileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kuyumcu görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada altın kuyumcu görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş kuyumcu görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuda olmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments