Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcu görmek

Rüyada kuyumcu görmek

Rüyada kuyumcu görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, iç dünyasının da güzelleşeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Rüyada altın kuyumcu görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuyumcu soymak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda olmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret eder.

Rüyada altın ve kuyumcu görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, zenginleşeceğine, başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda çalışmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments