Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcu dükkanları görmek

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, şeytanın aklına uyacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanları gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kıskanç bir kişi sizi bazı konularda dışarıda bırakmaya çalışabilir.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak az çalışarak çok gezeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret eder.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işarettir.

Rüyada kuyumcu vitrini görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, yeni bir sayfa açacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın ve kuyumcu görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyumcuda yüzük takmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments