Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek büyük başarılara kazanılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, donanımlı kılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyumcuda çalıştığını gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı geliştirmeli, yaratıcılığınızı besleyen yerleri ziyaret etmelisiniz.

Rüyada kuyumcuda çalıştığını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş kuyumcu görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak adını herkese duyuracağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kuyumcuda yüzük takmak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuyumcu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments