Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcuya gitmek

Rüyada kuyumcuya gitmek

Rüyada kuyumcuya gitmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada kuyumcuya gitmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada kuyumcuya gitmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcuda olmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Rüyada boş kuyumcu görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Rüyada kuyumcuda çalışmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına tabir olunur.

Rüyada kuyumcuda yüzük takmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada altın ve kuyumcu görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada kuyumcu olmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, toplumda yükseleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments